BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da sis etkili oldu----

İstanbul'da sis etkili oldu

İstanbul'da sis etkili oldu
09 Ocak 2018 - 11:43 www.finansgundem.com

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren kent genelinde etkili olan sis, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

İstanbul'da sabah saatlerinde kentin birçok ilçesinde yoğun sis oluştu. Oluşan sis nedeniyle görüş mesafesinin azalmasıyla birlikte sürücülerin de trafikte zorlandığı görüldü.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ise bir ayağı sis nedeniyle gözden kaybolurken, Boğaz'da ve deniz kenarlarında kartpostallık görüntüler oluştu. Oluşan sis nedeniyle, şehir merkezindeki yüksek katlı binaların üst kısımları komple kapandı.

METEOROLOJİ UYARDI 

Öte yandan Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklığı mevsim normallerinin 2 ile 4 derece üzerinde seyredecek. Parçalı ve çok bulutlu geçecek bölgede, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisin etkili olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden orta kuvvette eseceği bölgede, pus ve sis nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları uyarısı yapıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)