BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da sağanak yağış alarmı!----

İstanbul'da sağanak yağış alarmı!

İstanbul'da sağanak yağış alarmı!
31 Ağustos 2022 - 11:08 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) ardından bir uyarı da AFAD'dan geldi. SMS ile uyarıda bulunan AFAD, İstanbul'da çok kuvvetli yağış beklendiğini belirterek sel, yıldırım, dolu ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Megakent için bir kez daha 'yaz sağanağı' uyarısında bulunuldu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 11 il için verdiği 'sarı' kodun ardından bir uyarıda AFAD'dan geldi. 

İstanbul'da gün boyu çok kuvvetli yağış beklendiğini bu yüzden de dikkatli olunmasını isteyen AFAD, beklenen yağışın sel, yıldırım, dolu ve hortum gibi olumsuzluklara da neden olabileceğini belirtti. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre de İstanbul başta olmak üzere bugün; Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Edirne'nin güneyinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor. 

Kuvvetli yağışların etkisini, bölgenin batısında akşam saatlerinde, kuzey ve doğu kesimlerinde gece saatlerinde kaybetmesi bekleniyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, ağaç veya direklerin devrilmesi ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ UYARDI

İstanbul Valiliği, kentte sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü kuvvetli sağanağın etkili olacağı uyarısını yapmıştı.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanağın İstanbul'da yerel olarak kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Yağışların etkisini bölgenin batısında akşam, kuzey ve doğu kesimlerinde gece kaybetmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

İstanbul'a sağanak yağış geri geliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)