BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da şafak operasyonu----

İstanbul'da şafak operasyonu

İstanbul'da şafak operasyonu
17 Mart 2017 - 06:34 www.finansgundem.com

Arnavutköy, Çatalca ve Fatih ilçelerinde polis tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri iki ilçede önceden belirlenen 32 adrese şafak vaktinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 31 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar, polis helikopteri ve Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle yürütüldü.

Giriş kapıları koçbaşlarıyla kırılan binalarda arama yapan polisler, bu evlerin çatıları ve çevrelerini de kontrol etti.

Arnavutköy Merkez Mahallesi Müdebbir Sokağı'nda aramalar sürerken Özel Harekat polisleri çevrede uzun namlulu silahlarla önlem aldı.

Gözaltına alınan kişi ile ele geçirilen uyuşturucu olup olmadığına ilişkin henüz bilgi verilmedi.

FATİH'TE OPERASYON

Fatih'te bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını değerlendiren Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ayvansaray Mahallesi Yunus Sokak'ta bulunan bir eve dün akşam saat 18.00 sıralarında operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda evin bahçesindeki bir kulübede 298 gram uyuşturucu madde ve bir çantanın içerisinde 650 lira nakit para bulundu. Evin yaklaşık 100 metre uzağındaki bir spor kulübünün otoparkındaki bir otomobilde de aramalar yapıldı. Aramalarda Özel eğitimli 'Fırtına' isimli narkotik köpeği de kullanıldı. Arama çalışmalarında köpeğin otomobilin vites bölgesine tepki vermesi üzerine polis ekipleri otomobilin vites konsolunu söktü. Konsolun içinden 23 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Otomobilde ayrıcı 2 adet pompalı tüfek ve tüfeğe ait fişekler ile bir adet döner bıçağı ele geçirildi. Konu ile ilgili Y.A ile Ş.Ç gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)