BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da operasyon: 51 gözaltı----

İstanbul'da operasyon: 51 gözaltı

İstanbul'da operasyon: 51 gözaltı
22 Temmuz 2015 - 14:45 www.finansgundem.com

İstanbul'da Suruç'ta meydana gelen bombalı saldırıyı bahane ederek kamu kurum ve kuruluşlarına saldıran eylemcilere karşı operasyon başlatıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis ekipleri, Suruç'ta meydana gelen patlamanın ardından İstanbul'da molotof kokteyli ile gösteri yapan eylemcilere yönelik operasyon başlattı.

Operasyonda molotoflarla kamu kurumlarına ve polise saldıran 51 kişi gözaltına alındı.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRI

Emniyet tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz genelinde 20-21.07.2015 tarihlerinde; Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 20 Temmuz 2015 tarihinde meydana gelen terörist saldırının protesto gösterileri sırasında bölücü ve sol terör örgütleri sempatizanları tarafından gösterilerin provoke edilerek kamu kurum ve kuruluşları bina ve araçlarına, güvenlik güçlerimize, siyasi parti binalarına, vatandaşlarımızın iş yeri ve araçlarına molotofkokteyli, havai fişek, uzun namlulu silah ve tabanca kullanılmak suretiyle saldırılar gerçekleştirilmiştir'' denildi.

Polis yapılan çalışmalarda, 239 molotofkokteyli, 25 litre benzin, 3 basınç etkili parça tesirli el yapımı patlayıcı, 1 pompalı tüfek, 10 havai fişek rampası, 160 havai fişek ele geçirdi. Gözaltına alınan 51 şüpheli ise, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)