BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da okullar yarın da tatil edildi----

İstanbul'da okullar yarın da tatil edildi

İstanbul'da okullar yarın da tatil edildi
18 Şubat 2015 - 18:59 www.finansgundem.com

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle yarın anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri tatil edildi.

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle yarın anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri tatil edildi. Engelli ve hamile kamu personeli de izinli sayılacak.
 
İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi. 

Valilikten yapılan açıklamada, meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar yağışının yarın öğle saatlerine kadar yoğun şekilde devam etmesi ve kuvvetli don olayının beklendiği belirtildi.

Öğrencilerimizin ulaşımda herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın bir gün ara verilmesinin uygun görüldüğü kaydedilen açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı aktarıldı.

İstanbul Valiliği, kar nedeniyle bugün de eğitime bir gün ara vermişti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)