BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da okullar tatil olur mu?----

İstanbul'da okullar tatil olur mu?

İstanbul'da okullar tatil olur mu?
12 Ocak 2015 - 14:39 www.finansgundem.com

İstanbul'da yola çıkan sürücüler kar sürprizi ile karşılaştı

Türkiye yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdi. Karanlık bir sabaha uyanan İstanbul'da yağışın etkisiyle trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Öğle saatlerine doğru sağanak, kar yağışına döndü. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bazı bölgelerinde kar yağışı başladı. İstanbul Anadolu yakasındaki kar yağışı ise özellikle kentin doğusundaki ilçelerde etkisini gösterdi. Pendik Kaynarca'daki kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların etkisini arttırarak akşam saatlerine kadar Trakya'da, öğle saatlerinden sonra ise Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Kütahya, Bursa'nın güney ve doğusu, Sakarya'nın güneyi, Bilecik, Bolu ile Eskişehir'in batısında yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde devam etmesinin beklendiğini açıkladı. Başta ulaşım olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İSTANBUL'DA KAR BAŞLADI

İstanbul'da yola çıkan sürücüler kar sürprizi ile karşılaştı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağışın, Beylikdüzü'nde kar yağışına döndüğü görüldü. Beylikdüzü - Büyükçekmece arasında etkili olan kar yağışı, tipi şeklinde etkisi gösterdi. Kar yağışının aralıklarla devam ettiği belirtildi.

Böylesine bir kar yağışı nedeniyle veliler ve öğrenciler yarın okulların tatil edilip edilmeyeceğini tartışmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta 3 gün okulları tatil eden İstanbul Valisi'nden öğrenciler yarın için de tatil bekliyor. Öğrencilerin sevgilisi haline gelen İstanbul Valisi kararını ilerleyen saatlerde açıklayabilir.

ANADOLU YAKASI'NDA KAR

İstanbul Anadolu yakasındaki bazı ilçelerde kar yağışı etkili oluyor. Kar özellikle kentin doğusundaki ilçelerde etkisini gösterdi. Pendik Kaynarca'daki kar yağışı aralıklarla devam ediyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)