BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul’da motosiklet yasağı kalktı!----

İstanbul’da motosiklet yasağı kalktı!

İstanbul’da motosiklet yasağı kalktı!
14 Mart 2022 - 08:57 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından motokurye, motosiklet ve scooter kullanımına saat 10.00'dan itibaren izin verileceğini açıkladı.


İstanbul’da kar yağışının etkisini yitirmesiyle İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. “Turuncu alarm”ın kaldırıldığını belirten Yerlikaya açıklamasında, 14 Mart (bugün) saat 10.00'dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafik çıkışına izin verileceğini de duyurdu.

Vali zYerlikaya paylaşımında, "Kıymetli İstanbullular; 14 Mart Pazartesi 10.00'dan itibaren; motosiklet, elektrikli scooter ve moto kuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilecektir. Kurallara riayet eden bütün hemşerilerime sabır ve anlayışları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valiliği, geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooter kullanılmayacağını açıklamıştı.

İstanbul'un üzerini kar kapladı: Mega kentte zor saatler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)