BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da metrobüste gergin anlar----

İstanbul'da metrobüste gergin anlar

İstanbul'da metrobüste gergin anlar
13 Mayıs 2021 - 20:13 www.finansgundem.com

Metrobüs içinde bulunan Ali K. isimli bir kişi elindeki bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. Metrobüs şoförü aracı Haramidere durağında durdurdu, durum polise bildirildi. İkna edilerek metrobüsten dışarı çıkarılan Ali K., gözaltına alındı

Esenyurt'ta psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ali K. (34) metrobüse birlikte bindiği kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra boğazına maket bıçağı dayadı. Şoför, metrobüsü Haramidere Durağı'nda durdururken, kendisine zarar veren Ali K. gözaltına alınarak, hastaneye kaldırıldı.

Olay, Haramidere Metrobüs Durağı'nda saat 19.03 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 34 yaşındaki Ali K., Müjgan isimli kız arkadaşı ile metrobüse bindi. İkili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Ali K. yanında bulunan maket bıçağını çıkararak, boğazına dayadı. Ali K. kendisine zarar verirken, metrobüs şoförü, aracı Haramidere durağında durdurdu. Durum polise bildirilirken, büyük korku yaşayan yolcular araçtan indi. İhbar üzerine olay yerine aralarında Özel Harekat polislerinin de olduğu çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, Ali K.'yı bıçağı bırakması için ikna etmeye çalıştı. Ali K. bir süre sonra metrobüsten indi. Polis ekiplerine direnen Ali K. gözaltına alınarak, ambulansa bindirildi. Ali K. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)