BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da korkutan yangın!----

İstanbul'da korkutan yangın!

İstanbul'da korkutan yangın!
23 Mart 2013 - 19:34 www.finansgundem.com

Pendik'te bir fabrikada çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yaşanan patlamalarla büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre, Pendik Şeyhli Mahallesi Kirizalı Sokak'ta bulunan Payer Polipor Strasafor Tesisi'nde saat 17.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Fabrikada işçilerin çalıştığı sırada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yaşanan patlamayla alevler, yaklaşık 40 bin metrekareye kurulu fabrikayı etkisi altına aldı. Yangına fark eden işçiler binayı boşaltarak itfaiyeye haber verdi.
Olay yerine Kurtköy itfaiyesi, yangına müdahale etmekte yetersiz kalınca Kartal, Pendik, Tuzla ve diğer ilçelerden yardım istendi. Olay yerine Anadolu yakasından çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucunda kontrol altına aldı.
Yangını çıkış anında bir işçi hafif şekilde yaralanıyor hastaneye kaldırıldı. Bu sırada yangının çıktığı fabrikanın yanında bulunan diğer bir fabrikada ise tahliye telaşı yaşandı. Fabrika bahçesinde yanıcı maddelerin bulunduğu variller, forklift araçları yardımıyla tahliye edildi.
Görgü şahidi bir kişi, 'Biz burada elektrik çalışması yapıyorduk. Bir anda dumanları gördük arkasından da bir patlama meydana geldi. Alevler yükseldi. İçeridekiler hemen dışarı çıktılar' dedi.
Fabrika çalışanları ise, 'Biz yangının olduğu bölümünde değildik. Makinelerin sesinden patlama sesini duymadık. Strafor üreten bir fabrika. İçeride 15-20 arkadaş çalışıyorduk. Yananlar kimyasal madde değil strafor' diye konuştu.
Fabrikada korkutan yangın, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla da görüntülendi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)