BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da hava nasıl olacak?----

İstanbul'da hava nasıl olacak?

İstanbul'da hava nasıl olacak?
04 Eylül 2014 - 09:37 www.finansgundem.com

İstanbul'da sabah saatlerinde hafif sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Sakarya, Yalova, İzmir, Bolu, Düzce, Karabük ve Rize çevreleri ile Aydın, Muğla ve Artvin'in kıyı, Adana ve Mersin'in kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. İç kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgâr genellikle kuzey, Akdeniz ile güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak saatte 30-50 kilometre hızla esmesi bekleniyor.

Bazı illerde hava durumu

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı.(29)
ANKARA: Parçalı bulutlu.(32)
İZMİR: Parçalı yer yer çok bulutlu. (29)
ADANA: Parçalı yer yer çok bulutlu.(34)
ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu.(30)
SAMSUN: Az bulutlu.(29)
ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu.(29)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(37)

Bölgelerde hava durumu

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve batısı ile Sakarya ve Yalova çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Parçalı, bölgenin kuzey ve batısının yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı, öğle saatlerinde İzmir'in kuzey ve batı çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Adana ve Mersin'in kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, bölgenin doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)