BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da Gezi baskını!----

İstanbul'da Gezi baskını!

İstanbul'da Gezi baskını!
18 Haziran 2013 - 09:23 www.finansgundem.com

İstanbul'da sabah erken saatlerde birçok adrese operasyon düzenlendi. Operasyonun Gezi olaylarıyla ilgili olduğu öğrenildi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gerçekleştirildiği öğrenilen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.İstanbul polisi Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında sabah saatlerinde çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri belirlenen adreslere yaptığı operasyonda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.   
Gözaltına alınanlar polis ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere saat 07:30 sıralarında Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Sağlık kontrolüne götürülen bazı kişilerin slogan attığı gözlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar daha sonra Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet takır18 Haziran 2013 09:58

    eğer hukuk devleti isek 76 milyonun maddi-manevi huzurunu kaçırmanın bir bedeli olmalı.gereği yapılmazsa bu hükümetin acizliği olur...