BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da et fiyatlarına sabitleme kararı----

İstanbul'da et fiyatlarına sabitleme kararı

İstanbul'da et fiyatlarına sabitleme kararı
18 Mart 2023 - 17:33 www.finansgundem.com

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği, ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarında sabitleme kararı aldığını duyurdu.

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER), Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle yaptıkları çalışmalar sonucunda, ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldıklarını duyurdu.

Bünyesinde 44 üye ve 2140 mağaza bulunan  İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği 'nden yapılan açıklamada, "Son dönemde kırmızı et fiyatlarındaki olağanüstü artışlara istinaden, Tarım ve Orman Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle yaptığımız çalışmalar sonucunda, Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldık" denildi.

Açıklamada, "Bu çerçevede, kasap reyonu olan kampanyaya dahil olan üyelerimizle 20 Mart'tan itibaren, dana kıymalık etin kilogram fiyatını 190 TL'den, dana kuşbaşının kilogram fiyatını ise 210 TL olarak üyelerimize  tavsiye fiyatlarından satış yapılması önerilmiştir.  Bu uygulamamızı Ramazan ayı sonrasında da devam ettirmeyi planlanmaktayız" ifadeleri yer aldı.

Et fiyatlarında zam tartışması: Fiyat artışları otomatiğe bağlandı!

 

Et fiyatları lahmacunu da vurdu: 40 TL'nin altı hileli iddiası!

 

3 bakanlık harekete geçti: Et fiyatlarını düşürecek adım!

 

Et fiyatları uçtu, kasaplar rahatsız: İzah etmekte zorlanıyoruz

 

Et fiyatında rekor artış

 

Türkiye Kasaplar Federasyonu'ndan "kırmızı et fiyatı" açıklaması

 


 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.18 Mart 2023 22:04

    BUGÜN İZMİR'DE BİR MARKETTEN KİLOSU 274.90 TL DEN KIYMA ALDIM 50 YIL ÖNCE DE GÜNLÜK ASGARİ ÜCRET GÜNDE BİR KİLO KIYMA ALMAYA YETERDİ BU GÜN DE BİR KİLO KIYMA ALINABİLİYOR YANİ ALIM GÜCÜ AÇISINDAN DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK