BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da eğlence mekanlarına denetim!----

İstanbul'da eğlence mekanlarına denetim!

İstanbul'da eğlence mekanlarına denetim!
13 Kasım 2021 - 04:11 www.finansgundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli'deki eğlence mekanlarına yönelik denetimler yaptı.

Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri saat 23.00'te Beyoğlu, Şişli ve Beşiktaş'ta eğlence mekanlarına yönelik denetimler yaptı. Yapılan denetimlerde, eğlence mekanlarında bulunması gereken evraklar tek tek incelendi. Mekanda bulunanlara da Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Denetimler sonucu ruhsatı olmayan iş yerleri ile kapalı yerlerde sigara içilen eğence mekanlarına para cezası kesildi.

Beyoğlu'nda Kılıçali Paşa Mahallesi'nde yapılan denetimlerde ise mekanlarda sigara içilip içilmediği ve işletmelerde bulunan alkollü içeceklerin bandrolleri kontrol edildi. Denetlenen iki eğlence mekanının işletme ruhsatlarının bulunmadığı belirlendi. Ruhsatı olmayan mekanlar hakkında tutanak tutuldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)