BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da dolu sürprizi----

İstanbul'da dolu sürprizi

İstanbul'da dolu sürprizi
16 Mayıs 2021 - 16:41 www.finansgundem.com

Meteoroloji'nin Marmara Bölgesi için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı sonrası İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Çekmeköy ve Sultanbeyli çevresinde dolu yağışı etkili oldu

İstanbul'a mayıs ortasında dolu yağdı. Meteoroloji'nin ani hava değişimi ve şiddetli yağış uyarılarının ardından İstanbul Anadolu Yakası'nda sağanak yağış görüldü. Yağmurla birlikte dolu yağışı da başladı. Dolu yağışı özellikle de Çekmeköy ve Sultanbeyli çevresinde etkili oldu.

HALI VE BATTANİYELİ ÖNLEM
Doludan korunmak için bazı vatandaşlar araçlarını halı ve battaniyelerle kapladı.

METEOROLOJİ'DEN UYARI
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede parçalı yer yer çok bulutlu hava bekleniyor. Bölgede, sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Bölgedeki sıcaklıklarda önemli bir değişiklik yaşanmaması ve mevsim normalleri civarında olması öngörülüyor. Rüzgarın genellikle bölgenin batı ve güneybatı, doğusunda kuzey ile kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Sağanak yağışlar bu hafta etkisini artıracak

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)