BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da deprem----

İstanbul'da deprem

İstanbul'da deprem
19 Haziran 2021 - 15:10 www.finansgundem.com

İstanbul'da saat 15:08 'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

İstanbul'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada depremin merkez üssünün Kartal olduğu ve 7 kilometre derinde gerçekleştiği ifade edildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden ise bugün saat 15.07'de gerçekleşen İstanbul depremi ile ilgili yapılan açıklamada depremin büyüklüğünün 4.2 olduğu ve merkez üssünün Sultanbeyli olduğu kaydedildi.

VALİ YERLİKAYA'DAN İLK AÇIKLAMA
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Güvenlik ve zabıta birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" açıklaması yaptı.

GEÇMİŞ OLSUN İSTANBUL
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sosyal medyadan “İstanbul'un bugün yaşadığı sarsıntının hiçbir can ve mal kaybına yol açmaması sevindirici ancak #deprem gerçeğinin şehrimizin önemli bir gündemi olduğunu hatırlatması açısından önemli. Geçmiş olsun İstanbul.” açıklamasını yaptı.

İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, son İstanbul depremiyle ilgili yaptığı ilk değerlendirmede, “İstanbul Kartal’da M3,9 büyüklüğünde gelip geçici bir depremcik oluştu. Deprem büyük deprem beklediğimiz ana kırık üzerinde gelişmedi. Yerel bir gerginlik boşalması. Büyük depremin ayak sesleri falan değil. Ardından büyük deprem beklemiyorum” dedi.

Marmaris açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem

İzmir depremi iddianameleri hazır

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)