BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da büyük elektrik kesintisi! İşte nedeni----

İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! İşte nedeni

İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! İşte nedeni
29 Aralık 2016 - 17:22 www.finansgundem.com

İstanbul'un bazı ilçelerinde elektrik kesintisi meydana geldi. BEDAŞ'tan yapılan açıklamada, "Hava şartları nedeniyle Ulusal Elektrik Şebekesi'nde yeteri kadar elektrik alınamamaktadır" denildi

İstanbul'un 14 ilçesinde hava şartlarından dolayı elektrik kesintisi yaşandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından elektrik kesintilerine ilişkin yapılan açıklamada, "Aşırı yağışlar ve fırtına, elektrik iletim hatlarımızda da geçici arızalara sebep oldu" denildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizi etkisi altına alan aşırı yağışlar ve fırtına, elektrik iletim hatlarımızda da geçici arızalara sebep olmaktadır. Özellikle, Marmara Bölgesi'nin kuzeyindeki yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle, iletim hatlarında meydana gelen arıza sonucu Adapazarı, Kocaeli, İstanbul illerimizde saat 14:20'de başlayan elektrik kesintileri yaşanmaktadır.Bakanlığımıza bağlı TEİAŞ bünyesindeki ekipler hava koşullarının elverdiği çerçevede yaşanan arızalara müdahale etmektedir. Kesintilerin en kısa zaman içerisinde giderilmesi için yoğun mesai harcanmaktadır."

BEDAŞ'tan yapılan açıklamada da, "Hava şartları nedeniyle Ulusal Elektrik Şebekesi'nde yeteri kadar elektrik alınamamaktadır" denildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)