BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak----

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
15 Aralık 2021 - 15:37 www.finansgundem.com

İstanbul'da, 16-18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek 3. Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ulaşım, belirlenen alternatif güzergahlardan sağlanacak.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Şişli'deki İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek zirve dolayısıyla Taşkışla Caddesi, 15 Aralık saat 21.00'de başlayıp 18 Aralık akşamı program bitimine kadar 3 gün süreyle Askerocağı Cadde Kesişimi 22-021 No'lu ışıklar ve Kadırgalar Cadde Kesişimi 22-022 No'lu ışıklardan iki yönlü araç trafiğine kapatılacak.

Kadırgalar Caddesi, 17 ve 18 Aralık günleri saat 05.00 ile program bitiş saatine kadar Dolmabahçe Gazhane Caddesi kesişiminden, Mim Kemal Öke Caddesi, 17 ve 18 Aralık günleri saat 05.00 ile program bitiş saatine kadar Vali Konağı Caddesi kesişiminden araç trafiğine kapalı olacak.

Alternatif güzergahlar

Vali Konağı Caddesi, Halaskargazi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Mete Caddesi, Askerocağı Caddesi, Maçka Caddesi ve Abdi İpekçi Caddesi alternatif güzergah olarak belirlendi.

İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı!

 

Meteoroloji tarih verdi: İstanbul’a beklenen kar geliyor!

 

İstanbul'da pasaport randevu yoğunluğu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)