BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da banka soygunu!----

İstanbul'da banka soygunu!

İstanbul'da banka soygunu!
06 Haziran 2014 - 16:04 www.finansgundem.com

Küçükçekmece’de bir bankaya giren başında kaskları bulunan soyguncular 500 bin TL’yi alarak kaçtı

Küçükçekmece’de motosikletle gelen henüz kimliği iki kişi, bir bankanın güvenlik görevlisini uzun namlulu silahla bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Başında kaskları bulunan soyguncular yaklaşık 500 bin TL’yi alarak kaçtı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için bankanın güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

İddiaya göre, henüz kimliği belirsiz motosikletli iki kişi, başında kaskları ellerinde uzun namlulu silahlarla saat 13.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinden içeri girdi. Saldırganlar kendilerine engel olmaya çalışan bankanın güvenlik görevlisini bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Veznedeki görevlileri silahla tehdit eden saldırganlar, yaklaşık 500 bin TL’yi alarak kaçtı.

Banka çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralı güvenlik görevlisi ambulansla kaldırıldığı Halkalı’daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çevredeki vatandaşlar saldırganların bankaya tanınmamak için kasklarıyla girdiklerini söyledi. Polis, geldikleri motosikletle kaçan saldırganları yakalamak için banka ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)