BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da 30 saat sular kesilecek----

İstanbul'da 30 saat sular kesilecek

İstanbul'da 30 saat sular kesilecek
04 Mayıs 2013 - 14:47 www.finansgundem.com

İSKİ'nin açıklamasına göre 7 Mayıs Salı 10.00 ile 8 Mayıs Çarşamba 16.00 saatleri arasında 30 saat süreyle sular akmayacak

Esenyurt, Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca ve Silivri ilçelerinde, vana yenileme çalışmaları nedeniyle 7 Mayıs Salı 10.00 ile 8 Mayıs Çarşamba 16.00 saatleri arasında 30 saat süreyle sular akmayacak.
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamada, vana yenileme çalışmaları nedeniyle Esenyurt, Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca ve Silivri ilçelerinde belirtilen tarihlerde 30 saat süreyle su kesintisi yapılacağı duyuruldu.
Açıklamaya göre su kesintisi yapılacak bölgeler şöyle: "Esenyurt; Atatürk, Akçaburgaz, Cumhuriyet, Güzelyurt, İstiklal, Talatpaşa ve Merterçeşme Mahallesi. Avcılar; Ambarlı, Cihangiz, Denizköşkler ve Merkez Mahallesi. Büyükçekmece; Merkez, Tepecik, Mimarsinan, Güzelce, Kumburgaz, Celaliye ve Kamiloba Mahallesi. Beylikdüzü; Cumhuriyet, Barış, Adnan Kahveci, Büyükşehir ve Gürpınar Mahallesi. Çatalca Merkez Mahallesi. Silivri Selimpaşa Mahallesi."
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)