BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da 2 meydan ve 6 cadde yaya trafiğine yasaklandı----

İstanbul'da 2 meydan ve 6 cadde yaya trafiğine yasaklandı

İstanbul'da 2 meydan ve 6 cadde yaya trafiğine yasaklandı
10 Nisan 2020 - 17:49 www.finansgundem.com

Bağcılar Kaymakamlığı, ilçede 2 meydan ve 6 caddenin, korona virüs önlemleri kapsamında yaya giriş çıkışlarına kapatıldığını duyurdu.

Bağcılar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19 önlemleri kapsamında, 2 meydan ve yürüyüş yolu olarak düzenlenmiş 6 caddenin yaya giriş çıkışlarına kapatıldığı bildirildi.

Bağcılar Meydanı, Güneşli Meydanı, Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi, Hürriyet Mahallesi Menderes Caddesi, Fatih Mahallesi Eski Pazar Caddesi, Yenigün Mahallesi 628. Sokak, Sancaktepe Mahallesi Çarşı Caddesi, Kirazlı Mahallesi-Yenimahalle Ahmet Kabaklı Caddesi, esnaf izin belgesi olanlar, transit yolcu ve zaruri ihtiyaçların karşılanması amacıyla bölgeden geçmek zorunda olanların dışında yaya trafiğine kapatıldı.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, kararlara uymayanlara cezai işlem uygulanacağı hatırlatılarak, kararın 24 Nisan 2020 Cuma günü saat 00.00'a kadar uygulanacağı kaydedildi.

Koca: Son 24 saatte 87 kişi hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)