BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOto Gündemİstanbul'da 120 gün trafik çilesi----

İstanbul'da 120 gün trafik çilesi

İstanbul'da 120 gün trafik çilesi
20 Ocak 2013 - 10:31 www.finansgundem.com

Eski Dereyolu (Talatpaşa) Köprüsü'nün yıkımına 22 Ocak'ta başlanacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, iskele kurularak başlanacak yıkım çalışmaları, trafiğin etkilenmemesi için 00.00 ile 06.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
D-100 Karayolu'nun bu kesiminde araç geçişleri, gece şeritler daraltılarak ve kontrollü olarak verilecek. Gündüz saatlerinde trafik, normal şekilde kendi güzergahında akacak.
Çalışmalar sırasında araçların alternatif olarak D-100 Okmeydanı'ndaki Keskingil Caddesi alt geçidi ile D-100 Çağlayan'daki Gürsel Mahallesi alt geçidini kullanması gerekiyor.
Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi arasında yaya ve araç erişimini sağlayan Talatpaşa Köprüsü'nün ayaklarının yolu daraltması sebebiyle D-100 üzerinde 3 şeride düşen yolun 4 şeride çıkartılabilmesi için Talatpaşa Köprüsü yıkılarak, yeniden inşa edilecek.
Belediye, PERPA binası önündeki Talatpaşa Köprüsü'nün yıkılarak yeniden inşa edilmesi sırasında metrobüs istasyonlarına yaya erişiminin aksamaması için Kağıthane-Talatpaşa Mahallesi ile Şişli-Kaptanpaşa Mahallesi arasında geçici yaya üst geçidi inşa etti.
Köprünün yenilenmesiyle bu noktada D-100 Karayolu 3 şeritten 4 şeride çıkarken, yaya erişimleri yeniden düzenlenerek yaya yolu genişlikleri artırılacak ve engellilere de uygun hale getirilecek.
120 günde tamamlanacak çalışmalar sırasında köprü araç trafiğine kapalı olacak.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)