BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'a giriş kısıtlaması kaldırıldı----

İstanbul'a giriş kısıtlaması kaldırıldı

İstanbul'a giriş kısıtlaması kaldırıldı
25 Ocak 2022 - 17:24 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların, ilimize giriş kısıtlaması kaldırılmıştır.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a dün yasaklanan araç geçişlerine saat 16.00'dan sonra izin verilmeye başlandı. Tekirdağ'da başta TEM olmak üzere geçiş güzergahlarında polis ve jandarma ekipleri önlem aldı. Kırklareli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçlara getirilen giriş kısıtlamasının kaldırıldığı belirtilerek, "İlimiz merkezi ve tüm ilçelerimizden İstanbul istikametine araç trafiğine açılmıştır. Bölgemizde olumsuz hava koşullarının devam etmesi sebebiyle, trafik işaret ve işaretçileri ile yol güvenlik ekiplerinin uyarılarına dikkat ederek, kış lastiği, zincir, çekme halatı, takoz gibi ekipmanlarını araçlarında mutlaka bulundurarak yola çıkmaları kendileri ve sevdiklerinin can ve mal güvenliği için hayati önem taşımaktadır" denildi.

Kar ve soğuk yerini yağmura bırakacak

 

Karayolları: İstanbul'da tüm yollarımız trafiğe açıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)