BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul Valisi uyardı: Gezmeyin!----

İstanbul Valisi uyardı: Gezmeyin!

İstanbul Valisi uyardı: Gezmeyin!
18 Nisan 2021 - 00:03 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınında 'kısmi kapatma' kapsamındaki kısıtlamaların istismar edildiğini belirterek, "Bakkala, manava gidiyorum diyerek şehir gezilmemeli" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bakın Kasım ayında aldığımız tedbirlerle inişi yakaladık. Bir mesele var; yabancıların da muafiyetleri. Kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bunu istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim. Böyle bir yetkim var, acımam da. Siz turist kılığında bunu istismar edeceksiniz, buna da müsaade etmeyeceğiz" açıklamasının ardından, konuyla ilgili bir açıklama da Vali Yerlikaya'dan geldi.

Twitter hesabından ‘Salgınla Mücadele Toplantısı’ndan fotoğraflar paylaşan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

Sabır ve anlayış gerektiren bugünlerde, sokağa çıkma kısıtlamasında genel bir muafiyet yok. Muafiyet zaman ve güzergâhla sınırlı. İkamet izinli yabancılar ikametlerinin iptal olmaması için muafiyetleri istismar etmemeli. Bakkala, manava gidiyorum diyerek şehir gezilmemeli.

Soylu açıkladı: En büyük güvenlik tehdidi...

Soylu: En geç 19.00'da evde olalım

 

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)