BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul Sözleşmesi feshedildi----

İstanbul Sözleşmesi feshedildi

İstanbul Sözleşmesi feshedildi
20 Mart 2021 - 02:20 www.finansgundem.com

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı

Bir süredir kamuoyunda tartışma konusu olan İstanbul Sözleşmesi ile ilgili son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Erdoğan'ın imzaladığı Cumhurbaşkanı kararı ile İstanbul Sözleşmesi Türkiye Cumhuriyeti bakımından feshedildi. 

Resmi Gazete'de yer alan karar şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti adına 11/5/2011 tarihinde imzalanan ve 10/2/2012 tarihli ve 2012/2816 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile onaylanan "Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi'nin Türkiye Cumhuriyeti bakımından feshedilmesine, 9 sayılı Cumhurbaşkanlığı Karaarnamesinin 3'üncü maddesi gereğince karar verilmiştir. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hissettiklerim20 Mart 2021 13:00

    İstanbul Sözleşmesi yanlış algılandı ve yanlış uygulandı. Kaldırılması daha iyidir bence. Tarikat zihniyetini ise asla kabul etmiyorum. Rehberim belli, kıblem belli. Benim secdem bana yetiyor. Bu tür oluşumlar hükümetlerden neler ister bilmiyoruz. Devlete tehdit olacağını düşünüyorum. İşi Allah olanın zaten mevkide parada gözü olmaz. Bizde durumlar biraz farklı hissiyatına kapılıyorum. En nefret ettiğimde çoklu evliliği ve şiddeti savunmaları.

  • gert20 Mart 2021 08:57

    ne akla hizmet ya! tarikatçı zihniyet kaldıramadı. ortaçağ kafalılar!