BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul merkezli çek senet operasyonunda 20 gözaltı----

İstanbul merkezli çek senet operasyonunda 20 gözaltı

İstanbul merkezli çek senet operasyonunda 20 gözaltı
02 Haziran 2023 - 12:29 www.finansgundem.com

İstanbulda’da başta Kadıköy olmak üzere Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerinde çok sayıda kişiye silah zoruyla çek senet imzalatarak tefecilik suçu işleyen organize suç şebekesine yönelik operasyon düzenlendi.


İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başta Kadıköy ilçesi olmak üzere Çekmeköy ve Sancaktepe ilçelerinde ‘yağma’, ‘öldürmeye teşebbüs’, ‘silahlı yaralama’, ‘zorla senet imzalatma’, ‘tefecilik’, ‘tehdit’ gibi suçlara karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda şüphelilerin Kadıköy’de bir restorana ortak etme bahanesiyle mağdur kişilere zorla senet imzalattığı ve yağma eylemi gerçekleştirdiği belirlendi.

Liderliğini Ö.Ç.’nin yaptığı suç şebekesinin üyelerine yönelik İstanbul merkezli Ağrı, İzmir ve Muğla illerinde bu sabah eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Ö.Ç. ve beraberindeki 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 231 adet farklı çaplarda fişek, 335 bin lira değerinde farklı kişilere ait 6 adet çek senet ele geçirildi. Şüpheliler işlemleri için Emniyete götürüldü. 

İstanbul merkezli holdinge saadet zinciri operasyonu

 

Aralarında ünlüler de var: ‘Sahte mahkeme kararı’ şebekesine operasyon!

 

Ankara'da narkotik operasyonları: 35 tutuklama

 






YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)