BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul merkezli 3 ilde suç örgütüne operasyon: 7 gözaltı----

İstanbul merkezli 3 ilde suç örgütüne operasyon: 7 gözaltı

İstanbul merkezli 3 ilde suç örgütüne operasyon: 7 gözaltı
28 Eylül 2021 - 17:34 www.finansgundem.com

İstanbul merkezli 3 ilde, Ö.K. liderliğindeki suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon anları da kameraya yansıdı.

Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar ve Bakırköy ilçelerinde faaliyet gösteren Ö.K. isimli kişi liderliğindeki suç örgütüne 30 Nisan 2021 tarihinde operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan suç örgütü lideri Ö.K. ile örgüt üyesi kişiler tutuklandı. Suç örgütü ile ilgili devam eden soruşturma kapsamında yapılan araştırmalarda, dışarıda kalan örgüt üyelerinin kamu görevlisi irtibatlarını da kullanarak faaliyetlerine devam ettikleri belirlendi. "Yağma", "Yağma Amaçlı Tehdit", "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet", "Dolandırıcılık" ve "Görevi Kötüye Kullanma" suçlarına karıştıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik bugün İstanbul merkezli Bartın ve Karabük illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Gözaltına alınan 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Dolandırıcıların yeni yöntemi: ‘Afganistan’

 

Kripto paralar için şok sözler: Dolandırıcılık, zırva, aldatma

 

Bu dolandırıcılık yöntemine dikkat!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)