BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul için çok kuvvetli yağış uyarısı----

İstanbul için çok kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul için çok kuvvetli yağış uyarısı
28 Eylül 2015 - 19:07 www.finansgundem.com

Meteroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde bugün ve gece saatlerinde çok kuvvetli ve şiddetli yağış görüleceğini bildirdi

Meteoroloji yağışların; Trakya (Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ) ile Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova ve İstanbul çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olacağı tahmininde bulundu ve meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtınalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.

Yeni bir yağışlı havanın etkisine giren İstanbul ve çevresinde, hava sıcaklığı 4-8 derece azalacağı belirtildi.

SALI VE ÇARŞAMBA HAVA NASIL OLACAK
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; salı ve çarşamba günleri yurt genelinde tahmin edilen Hava Durumu, şöyle:

- Salı günü; Marmara, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Sivas ve Kayseri çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların; Edirne, Kırklareli, Rize, Düzce, Zonguldak, Bartın ile İstanbul, Sakarya ve Kocaeli’nin kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege’de Kuzey yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

- Çarşamba günü; Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Akdeniz ile Antalya, Malatya, Erzincan ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların; Batı Karadeniz kıyıları ile Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

METEOROLOJİ’DEN MARMARA DENİZİ VE KUZEY EGE FIRTINA UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Denizi ve Kuzey Ege’de fırtına beklendiğini duyurdu. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, salı günü sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtına nedeniyle çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarı yapılarak, şöyle denildi:

"Marmara’da Salı günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatılı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/s) fırtına şeklinde esecek olan rüzgar, Çarşamba günü ilk saatlerde etkisini kaybedecek. Kuzey Ege’de ise Salı günü sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/s) fırtına şeklinde esecek olan rüzgar, Çarşamba günü ilk saatlerde etkisini kaybedecek."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)