BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul Havalimanı'nda kaçak Remdesivir operasyonu----

İstanbul Havalimanı'nda kaçak Remdesivir operasyonu

İstanbul Havalimanı'nda kaçak Remdesivir operasyonu
20 Kasım 2020 - 12:09 www.finansgundem.com

İstanbul Havalimanı'nda, Özbekistanlı iki yolcu, korona virüs tedavisinde kullanılan 'Remdesivir' adlı ilacı kaçak yolla ülkeye sokarken yakalandı.

Korona virüs tedavisinde kullanılan "Remdesivir" adlı antiviral ilaçları kaçak olarak Türkiye'ye sokmaya çalışan Özbekistanlı iki kadın yolcu İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.

Şüphe üzerine harekete geçen İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü 'Risk Analiz Timi'ne bağlı polis ekipleri, yolcuları terminalden çıkış yapmadan durdurarak çanta ve bavullarının kontrol edilmesi için 'X-Ray' cihazından geçirdi. Yapılan kontrollerde 'flakon' adı verilen cam şişe içerisinde her biri 100 miligram olan 23 adet ilaç tespit edildi. 

Bavullarda korona virüs ilacının yanı sıra 13 karton kaçak elektronik sigara, 44 kilogram çay ve 21 karton sigara tespit edildi. Yakalanan kaçak ürünlere el konuldu. Haklarında yasal işlem başlatılan yolcuların, kaçak ürünleri "İstanbul'da yaşayan Özbek tanıdıklarının isteği üzerine getirdiklerini ve onlara teslim edeceklerini" söyledikleri öğrenildi. 

Korona virüs aşısının fiyatı belli oldu

 

Bilim Kurulundan korona virüs tedbirleri ile ilgili flaş karar

 

8 ayda 2 milyar 106 milyon liralık kaçak eşya yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)