BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı----

İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı

İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
12 Şubat 2022 - 17:57 www.finansgundem.com

İstanbul Boğazı, 295 metre boyunda ve yaklaşık 170 bin ton kömür yüklü bir geminin makine arızası yapması nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Liberya bayraklı "CHENG MAY" isimli yük gemisinin, Kolombiya'dan Zonguldak Limanı'na Kurtarma-6 römorkörü refakatinde seyir halindeyken İstanbul Boğazı girişinde makine arızası yaptığını açıkladı.

295 metre boyundaki geminin kurtarılması için Kurtarma-1, Kurtarma-5, Kurtarma-11 römorkörleri ile KEGM-3 botunun bölgeye ivedilikle sevk edildiği belirtildi ve "İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı. CHENG MAY isimli gemi, yaklaşık 170 bin ton kömür yüklü" bilgisi paylaşıldı.

Savaş gemileri Karadeniz’de

 

Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile deniz taşımacılığına yeni bir soluk getireceğiz

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gert12 Şubat 2022 20:26

    burası tıkanabilir diye on yüz bin milyar dolar harcayıp hemen bir kanal daha açalım

  • Mucise Reis ;)12 Şubat 2022 18:35

    İmamoğlu al eline bot, kürek, kayık, bırak evde yemek yemeği. İstanbul tehlike halinde. Açın bakın bakalım mobeseden, İstanbul da boğaz kapanmış imamoğlu WC de ne işi var :D Bu adam acilen istifa etmeli ve gitmeli. Kaç oldu bu ? .. Bir bakıyorsun kayak yapıyor, bir bakıyoruz marsda su arıyor, bir bakıyoruz ay da köprü yapıyor, bir bakıyoruz balıkçıda yemek yiyor. Aaaa böyle yönetici olmaz. alışkın değiliz biz.