BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul Adliyesi'nde Kovid-19 tespit edildi----

İstanbul Adliyesi'nde Kovid-19 tespit edildi

İstanbul Adliyesi'nde Kovid-19 tespit edildi
18 Haziran 2020 - 14:13 www.finansgundem.com

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki 6. Tüketici Mahkemesi'nin 2 hakimi ve mahkeme personeli, kalem memurlarından birinin korona virüs testinin pozitif çıkması nedeniyle idari izne ayrıldı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın birinci katında bulunan 6. Tüketici Mahkemesi kaleminde çalışan bir memurun Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Hastalığı taşıdığına dair bir belirti göstermeyen memurun durumunun öğrenilmesi üzerine mahkemenin 2 hakimi ve tüm kalem personeli idari izne çıkarıldı. Hakimler ve memurların evlerinde kendilerini izole edecekleri öğrenildi.

Bu arada, hakimlerin odası, duruşma salonu ve mahkeme kalemi dezenfekte edildi. 

Ayrıca mahkemenin duruşma salonu ve kaleminin kapısına, 'Kovid-19 salgını nedeniyle mahkememiz karantina altına alınmıştır. Duruşmalar yapılmayacaktır' duyurusu asıldı.

Öte yandan, kontrollü sosyal yaşama geçişin ardından duruşmaların başladığı ve kapısında kuyrukların oluştuğu İstanbul Adliyesi'nde bugün yoğunluğun azalmaya başladığı görüldü.

Adliye girişindeki güvenlik görevlileri ve memurlar, megafonla duyuru yaparak, vatandaşların kontrollü şekilde binaya girmelerini sağlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)