BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİstanbul 2020'ye aday----

İstanbul 2020'ye aday

İstanbul 2020'ye aday
20 Eylül 2013 - 14:18 www.finansgundem.com

UEFA 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ev sahipliği için başvuran şehirleri resmen açıkladı

13 farklı şehirde gerçekleştirilecek olan 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası için UEFA Aday olan ülke ve şehirleri açıkladı.
Şehirler arasında beklendiği gibi İstanbul da yer alıyor... 2020 Olimpiyat Oyunları'na da aday olan ancak kaybeden İspanya, 4 şehirle aday oldu.(Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao)
Aday şehirler için nihai karar 25 Eylül 2014'te açıklanacak.
BAŞVURU YAPAN ÜLKE VE ŞEHİRLER
Ermenistan (Erivan), Azerbaycan (Bakü), Beyaz Rusya (Minsk), Belçika (Brüksel), Bulgaristan (Sofya), Hırvatistan (Zagreb), Çek Cumhuriyeti (Prag), Danimarka (Kopenhag), İngiltere (Londra), Finlandiya (Helsinki), Fransa (Lyon), Makedonya (Üsküp), Almanya (Münih), Yunanistan (Atina), Macaristan (Budapeşte), İsrail (Kudüs), İtalya (Roma, Milano), Kazakistan (Astana), Hollanda (Amsterdam), Polonya (Varşova, Chorzow), Portekiz (Lizbon, Porto), İrlanda (Dublin), Romanya (Bükreş), Rusya ( St. Petersburg), İskoçya (Glasgow), Sırbistan (Belgrad), İspanya (Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia), İsveç (Solna), İsviçre (Basel), Türkiye (İstanbul), Ukrayna (Kiev, Donetsk) ve Galler (Cardiff )
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)