BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrailli bakandan Filistinlilerle ilgili 'pes' dedirten sözler----

İsrailli bakandan Filistinlilerle ilgili 'pes' dedirten sözler

İsrailli bakandan Filistinlilerle ilgili 'pes' dedirten sözler
16 Mayıs 2018 - 10:42 www.finansgundem.com

İsrail Adalet Bakanı Ayelet Shaked, İsrail askerinin 60 sivili öldürmesinden bir gün sonra İsrail güçlerinin Filistinlilere 'çok çok iyi' davrandıklarını söyledi

Bir radyo programında konuşan İsrail Adalet Bakanı Ayelet Shaked, İsrail güçlerinin bu süreci çok iyi yönettiğini ve Filistinlilere iyi davrandığını söyledi. İsrail askerinin barışçıl gösteri yapan Filistinlilerin üzerine ateş açmasının ardından 60 kişinin hayatını kaybettiği olaylarla ilgili konuşan Shaked, İsrail'i katliamla suçlayan bir çok ülkenin aşırı tepki gösterdiğini ifade etti.

'Güvenlik güçleri çok iyi bir iş yapıyor ve olayları yönetiyor" diyen Shaked uluslararası eleştiriler konusunda "Hoş değil ama biz buna alışığız ve başa çıkabiliriz" ifadelerini kullandı.

İsrailli bakan "Gazze Şeridini yeniden ele geçirmek dışında bir çare kalmadı" dedi, İsrail'in Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden korkmadığını belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Htm16 Mayıs 2018 14:36

    Haklı olanın değil güçlü olanın haklı olduğu bir dünya, yazık.

  • ...16 Mayıs 2018 11:46

    Ya sen, senden güçsüz devletlere nasıl davranıyorsun ? onlarda öyle davranıyor işte. güçlü ol saygı duysunlar. camilerde yatıp kalkmak ile sadece güçlü olunmaz.her alanda çalış

  • bu dünyadan biri16 Mayıs 2018 10:56

    Tarih boyunca din adına milyonlarca insan öldürüldü. İnanç deli gömleği gibi insanın düşünme yeteneğini yok ediyor. Aslında hepsinin altında basit bir olay var. Kişinin kendini değersiz görmesi ve bunu yok etmek için kendini din üzerinden değerli göstermeye çalışması. Ben değerliyim çünkü benim dinim değerli veya benim dinim değerli olduğu için ben değerliyim. Halbuki değer kavramı insan için kullanılamaz, insan mal değildir. Gel de insana bunu anlat.

  • Adalet16 Mayıs 2018 11:47

    Din insanları karanlıklardan aydınlığa çıkarmak gönderilmiştir, bizlere zorluk olsun diye değil. İnsanlar haksız yere savaşıp ölümlere neden oluyorsa ve bunu din adına yaptıklarını söylüyorsa, burada suç dinin değil, çıkarları için dini amacından saptırıp onu kullanan insanlarındır.