BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'e konserli İstanbullu Gelin çıkarması ----

İsrail'e konserli İstanbullu Gelin çıkarması

İsrail'e konserli İstanbullu Gelin çıkarması
12 Şubat 2019 - 17:45 www.finansgundem.com

İstanbullu Gelin dizisiyle İsraillileri kendisine hayran bırakan Özcan Deniz, rol arkadaşı Aslı Enver ve Nükhet Duru ile birlikte İsrail'de sevenleri ile buluşacak.

Musevi yazar Rafael Sadi'nin aktardığı bilgilere göre, bazı Türk sanatçılar İsrail'e gitmeye hazırlanıyor. Orada konser verecekler, hayranlarıyla buluşacaklar. 

Sadi'nin aktardıklarına göre, ses sanatçısı ve oyuncu Özcan Deniz, meslektaşı Aslı Enver ile birlikte İsrail'de sevenleri ile buluşacak. İsrail yolcusu bir ses sanatçısı da Nükhet Duru; İsrail'de konser verecek. 

MUSEVİ YAZAR: UMUT VERİCİ

"6 Nisan günü İsrail'in en büyük kapalı spor ve konser salonu MENORA MİVTAHİM salonunda Özcan Deniz, Aslı Enver ve 20 kişilik saz heyeti İsrailli hayranlarına bir konser verecekler" diyen Musevi yazar Sadi, "İki ülke siyasilerinin yapamadıklarını sanatçılar beceriyor demek çok mutlu ve umut verici" yorumunda bulundu. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)