BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'den yüz yüze eğitim kararı----

İsrail'den yüz yüze eğitim kararı

İsrail'den yüz yüze eğitim kararı
23 Ağustos 2021 - 12:58 www.finansgundem.com

İsrail yönetimi, korona virüs salgınına rağmen okulların açılmasına ve yüz yüze eğitime 1 Eylül'de başlanmasına karar verdi.

İsrail kabinesi, dün gece yaptığı toplantıda Eğitim Bakanlığı'nın 1 Eylül'de ülkedeki tüm okullarda eğitime başlanması planını onayladı. Plan doğrultusunda velilerin onayı alınmak kaydıyla 12 yaş üstü öğrencilere okullarda korona virüs aşısı yapılacak. 

12 yaş altı öğrencilerden ise okula alınabilmeleri için en fazla 48 saat önce yapılmış korona virüs testinin negatif olduğunu gösteren sonucu ibraz etmeleri istenecek. Velilere ise hızlı test kiti ücretsiz olarak dağıtılacak.

Öğretmenler ve personeller ise aşı oldukları belgeyle ya da korona virüs testinin negatif olduğunu gösteren test sonucunu ibraz ettikten sonra okula alınacak.

İSRAİL'DE KORONA VİRÜS İLE MÜCADELE

Delta varyantının etkisiyle İsrail'de korona virüs salgını yeniden hızla yayılmaya ve hastaneler üzerindeki yük giderek artmaya başladı. Yaklaşık 9,3 milyon nüfusa sahip ülkede haziran başında 200'e kadar düşen aktif korona virüs vaka sayısı bugün itibarıyla 65 bin 780'e yükselmiş durumda.

Ülkede vakaların artmasıyla haziranda 30'a kadar düşen ağır hasta sayısı 669'a çıkarken, salgın nedeniyle 6 bin 830 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı ise 990 bini geçti.

Erdoğan'dan yüz yüze eğitim açıklaması

Bakan Özer, yüz yüze eğitimin detaylarını paylaştı

Yüz yüze eğitim öncesi... 81 ile yazı gönderildi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)