BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail’den yeni seyahat kararı----

İsrail’den yeni seyahat kararı

İsrail’den yeni seyahat kararı
28 Haziran 2022 - 18:02 www.finansgundem.com

İsrail, 13 Haziran'da İran’ın olası saldırıları nedeniyle Türkiye’deki vatandaşlarına “Derhal ülkeden ayrılın” çağrısında bulunmuştu. Bugün ise İsrail, Türkiye’ye seyahat edecek vatandaşlarına yönelik seyahat uyarısını 3. seviyeye indirdiğini duyurdu.

İran Devrim Muhafızları'nın üst düzey isimlerinden Albay Hassan Sayid Khodaei'nin geçen ay evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak öldürülmesi sonrasında İsrail yönetimi, İran'ın olası saldırıları nedeniyle vatandaşlarına “Türkiye'ye gitmeyin” uyarısında bulunmuştu.

İsrail'in Türkiye'deki vatandaşlarına “Derhal ülkeden ayrılın” çağrısı uzun süre gündem olmuştu.

Bugün ise İsrail’den konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. İsrail, Türkiye’ye seyahat edecek vatandaşlarına yönelik seyahat uyarısını 3. seviye yani orta seviyeye indirdiğini duyurdu.

‘TÜRKİYE'YE ZORUNLU OLMAYAN SEYAHATLERDEN KAÇININ’

Ulusal Güvenlik Konseyi Terörle Mücadele Bürosu yaptığı açıklamada, İran destekli ajanlara yönelik tutuklamalar ve terörle mücadele operasyonlarının seyahat riski uyarılarının düşürülmesine katkı sağladığı bildirildi.

Sözcü'de yer alan habere göre, 3’üncü seviye uyarı kapsamında, İsraillilere Türkiye’ye zorunlu olmayan tüm seyahatlerden kaçınmaları tavsiye ediliyor.

Türkiye’ye yönelik en yüksek seyahat uyarısı 13 Haziran’dan bu yana uygulanıyordu. Ulusal Güvenlik Konseyi İstihbarattan Sorumlu Kıdemli Direktörü Yossi Adler İsrailli diplomatik muhabirlere verdiği brifingde, kararın 13 Haziran’dan önceye dönüşe işaret ettiğine dikkat çekti.

İsraillilerden Türkiye’ye yapılacak olan seyahatlerin ayrıntılarını yayınlamaktan ve henüz ülkedeyken fotoğraf paylaşmaktan kaçınmalarının ise hala istendiği bildirildi.

İsrail'de Meclisin feshi tasarısı birinci oturumda onaylandı

 

İsrail, Mescid-i Aksa'yı parsellemeye başladı!

 

Türkiye'deki İsrailliler otellerde saklanıyor

 

İsrail vatandaşlarını uyardı: Türkiye'yi derhal terk edin

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)