BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'den Twitter'a yasak tepkisi----

İsrail'den Twitter'a yasak tepkisi

İsrail'den Twitter'a yasak tepkisi
15 Mayıs 2021 - 18:07 www.finansgundem.com

İsrail Savunma Kuvvetleri, paylaştığı bir mesajı yayınlamayı reddeden Twitter’ı, aynı sosyal medya platformunda yayınladığı farklı bir mesajla şikayet etti.

İsrail ordusu Twitter'da paylaştığı mesajın yayınlanmamasına tepki gösterdi. Kızgınlığa neden olan şey, Twitter’ın Beerşeba kentinde hava saldırısı alarm kaydının birkaç saat arayla iki kez yayınlanmasını, 'yayın kurallarının ihlali' olarak görmesi ve mesajı yayınlamayı reddetmesi oldu.

İsrail Savunma Kuvvetleri, “Beerşeba'da çalan sirenler hakkında tweet atmaya çalıştık fakat Twitter izin vermedi. Mesajı tekrarladığımızı biliyoruz, ancak bu ülke genelinde tüm İsrailliler için bir gerçeklik” ifadelerini kullandı.

İsrail: Gazze Şeridi’nden 200’den fazla füze fırlatıldı

Bu arada İsrail ordusu basın dairesinden yapılan açıklamada, geçtiğimiz gece boyunca Gazze Şeridi’nden İsrail topraklarına 200’den fazla füze fırlatıldığı duyuruldu.

Füzelerin dün akşam 19.00’dan bu sabah saat 07.00’ye kadar fırlatıldığının tespit edildiğine dikkat çekilen açıklamada, “Fırlatılan füzelerden yaklaşık 30 tanesi Gazze Şeridi’nde düştü. Füze savunma sistemi 100’den fazla füzeyi önledi” ifadeleri paylaşıldı.

Sputnik'in haberine göre, İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman, Twitter’da paylaştığı bir mesajda İsrail hava kuvvetlerinin Hamas’ın Kudüs’e uzun menzilli füzeleri fırlatan bir düzeneği imha ettiği bilgisini verdi.

Dün akşam paylaşılan bilgiye göre Hamas, İsrail topraklarına 2 binden fazla füze fırlattı, yaklaşık bin füze ‘Demir Kubbe’ füze savunma sistemi tarafından önlendi, yaklaşık 350 füze de İsrail’e ulaşmadan Gazze Sektörü’nün topraklarına düştü.

İsrail-Gazze Şeridi sınırında 10 Mayıs akşamı gerilim sert bir şekilde tırmandı. İsrail'in Doğu Kudüs'teki Şeyh Cerrah mahallesindeki adımlarını takiben hafta başında Gazze Şeridi'nden İsrail topraklarına düzenlenen roket saldırıları ve İsrail'e ait savaş uçaklarının bölgeye yönelik hava saldırıları sürüyor.

İsrail bu defa Gazze'deki medya binasını vurdu

 

İsrail Gazze'ye yeni saldırı başlattı

 

İsrail'e kredi notu uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)