BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'den korona ile ilgili bomba iddia: Aşı bulundu----

İsrail'den korona ile ilgili bomba iddia: Aşı bulundu

İsrail'den korona ile ilgili bomba iddia: Aşı bulundu
12 Mart 2020 - 01:52 www.finansgundem.com

Haaretz gazetesi, İsrail'deki bir araştırma merkezinin yeni tip korona virüse karşı aşı geliştirdiğini "birkaç gün" içinde kamuoyuna duyuracağını iddia etti

Çin'in Vuhan kentinde aralık ayında ortaya çıkan ve kısa süre içinde önce Çin'in diğer bölgelerine ardından tüm dünyaya yayılan yeni tip korona virüs (Covid-19) için İsrail'den umut veren bir açıklama geldi. 

ABD ve Avrupa'da salgın nedeniyle art arda olağanüstü hal ilanlarının yapıldığı, Dünya Sağlık Örgütü'nün pandemi (küresel salgın ilan ettiği gün İsrail'den korona virüs için aşı bulunduğu haberi geldi. 

Haaretz gazetesi, İsrail'deki bir araştırma merkezinin yeni tip korona virüse karşı aşı geliştirdiğini "birkaç gün" içinde kamuoyuna duyuracağını iddia etti.

Gazetenin haberinde, Ness Ziona kentindeki İsrail Biyolojik Araştırmalar Enstitüsündeki araştırmacıların Covid-19'a karşı aşı geliştirmek için çalışmalar yürüttüğü belirtildi.

İsrail Sağlık Bakanlığından isimleri açıklanmayan yetkililere dayandırılan haberde, uzmanların virüsün biyolojik mekanizmasını anlamada "önemli bir mesafe" katettiği ve Covid-19'a karşı bir aşı geliştirdiklerini "birkaç gün" içinde kamuoyuna duyuracağı ileri sürüldü.

Söz konusu aşının bir dizi deney ve testten geçtikten sonra kullanıma hazır olabileceği, bu durumun da aylarca sürebileceği iddialarına yer verildi.

İsrail Sağlık Bakanlığı ülkede 97 kişide Covid-19 vakasına rastlandığını duyurmuştu.

İtalya hükümeti tüm ticari faaliyetleri durdurdu

 

ABD'nin başkenti Washington'da OHAL ilan edildi

 

Slovakya'da koronavirüs nedeniyle OHAL ilan edildi

 

ABD, Avrupa'dan seyahatleri yasaklamayı değerlendiriyor

 

İtalya'da koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 827'ye yükseldi

 

Dünya Sağlık Örgütü koronavirüsü pandemi ilan etti

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • virüs12 Mart 2020 22:19

    virüsün sahibi bulundu arkadaşlar. zaten trump a bulaştıysa anında aşıyı çıkarır bu israil. israil ve virüs ile ilgili hiç haber yok bakın. 

  • AŞI ENSTİTÜLERİNİ yeniden açın12 Mart 2020 09:59

    Herşeyin başı aşıdır. Bizde ise AŞI ENSTİTÜSÜ kapatıldı. Derhal açılmalı ve güçlendirmelidir. Bundan sonra bu tip yaygın vakalar çok daha fazla görülecektir. Bu da deperem gibi geliyorum dedi.  Bilimsel araştırmalara ağrılık verilmeli. Mevcut bilimsel insan kaynağı teknik alt yapı ile birlikte hızla güçlendirilmeli ve hazır olunmalıdır.

  • Alp12 Mart 2020 07:42

    Aylar sonraymışşşş.

  • Tespit 12 Mart 2020 03:19

    At yalanı öpeyim inananı bulsalar şimdiye çıkardı....