BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'de bir günde 11 bin 978 vaka----

İsrail'de bir günde 11 bin 978 vaka

İsrail'de bir günde 11 bin 978 vaka
05 Ocak 2022 - 17:55 www.finansgundem.com

İsrail’de Kovid-19 vakalarında artış yaşanmasının ardından bir günde rekor sayıda vaka kaydedildi.

Salgının başından itibaren tüm nüfusunu aşılayan İsrail, ülkede sıkı tedbirler alarak kısıtlamalar getirmişti. İki yıl boyunca ülkeye turist kabul etmeyen ülke geçtiğimiz ay belirli ülkelere kapılarını açmıştı. Omikron mutasyonunun hızla yayılmasının ardından ülkede bir günde 11 bin 978 vaka tespit edilerek rekor seviyelere ulaşıldığı bildirildi.

İsrailli yetkililer bugün, 11 bin 978 Kovid-19 vakası kaydedildiğini belirterek geçtiğimiz Eylül ayında kaydedilen 11 bin 345 rekor vaka sayısını da geçtiği bildirildi. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı yetkilisi Shoran Alroy-Preis, ülkedeki Omikron vakalarındaki dalgalanmanın henüz kontrol altına alınmadığını söyledi.

Seyahat yasakları kaldırılmıştı

İsrail Başbakanı Naftali Bennet, ülkede ilerleyen günlerde daha fazla Kovid-19 vakası görülebileceğini ve virüse karşı daha dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. ABD’den ve Birleşik Krallık’tan seyahatin hala yasak olduğu İsrail’de bu hafta başında, Kanada, Fransa, Güney Afrika, Macaristan, Nijerya, İspanya ve Portekiz’de yapılan seyahat yasakları kaldırıldı.

İsrail’de salgının başından bu yana 1 milyon 394 bin 407 kişide Kovid-19 tespit edilirken, 8 bin 244 kişi de salgın nedeniyle hayatını kaybetti.

İsrail'deki "Flurona" vakası dünyada ilk değil

 

İsrail'de günlük vaka sayısında yeni rekor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)