BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail ve İran jetleri yan yana----

İsrail ve İran jetleri yan yana

İsrail ve İran jetleri yan yana
23 Ocak 2014 - 11:51 www.finansgundem.com

İran ve İsrail bayraklı uçaklar yan yana gelince ilginç bir görüntüler oluşturdu.

İsviçre’nin Davos kasabasında dün başlayan Dünya Ekonomik Forumu (WEF) toplantıları için dünyanın önemli devlet ve işadamları İsviçre’ye geldi. WEF toplantılarına ilk kez katılmak üzere İsviçre’ye gelen İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile Başbakanı Benyamin Nethanyahu dün birkaç dakika ara ile Zürih havaalanına indi. İlk olarak 12:30 ‘da Ruhani’yi taşıyan İran Havayolları’na ait özel uçak aprona yanaştı. Ruhani ve beraberindekiler, Davos’a gitmek üzere hareket ederken, bu kez İsrail Havayolları’na ait özel uçak tam da Ruhani’nin uçağının yanına park etti.
İran Cumhurbaşkanını taşıyan uçaktan birkaç dakika sonra hemen yanına yanaşan İsrail Havayolları’na ait özel uçaktan önce eşi ile birlikte Nethanyahu çıktı. 30’dan fazla koruma ile birlikte gelen Netanyahu, aprondan uzaklaştıktan sonra, Peres aynı uçaktan inerek hızla Davos’a doğru yola çıktı.
Zürih Havaalanı apronunda yan yana park eden İran ve İsrail bayraklı uçaklar ilginç bir görüntü oluşturdu. WEF toplantıları boyunca yetkilileri yan yana bile gelmeyecek olan iki devletin uçaklarının dört gün boyunca yan yana duracak olması unutulmaz bir WEF anısı olarak anılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)