BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail Turizm Bakanı 'Netanyahu'ya güvenmiyorum' diyerek istifa etti----

İsrail Turizm Bakanı 'Netanyahu'ya güvenmiyorum' diyerek istifa etti

İsrail Turizm Bakanı 'Netanyahu'ya güvenmiyorum' diyerek istifa etti
03 Ekim 2020 - 10:03 www.finansgundem.com

İsrail'de Başbakan Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetinin Turizm Bakanı Zamir, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İsrail Turizm Bakanı Asaf Zamir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koalisyon ortağı ve üyesi olduğu Mavi-Beyaz İttifakı'nın lideri Benny Gantz'a istifasını ilettiğini duyurdu.

Başbakan Binyamin Netanyahu'yu kişisel çıkarlarını her şeyin önüne koymakla suçlayan Zamir, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Vicdanım protestoları engelleyen bir hükümette kalmama izin vermiyor. Güvenmediğim birinin (Netanyahu) yönetimindeki bir hükümette daha fazla yer alamazdım. En zor zamanlarında bile, Netanyahu ülkeyi kendi siyasi çıkarına göre yönetiyor." ifadelerini kullandı.

Zamir, Netanyahu karşıtı gösterilere kısıtlama getirilmesini öngören yasa tasarısına tepki göstermiş ve "ret" oyu vermişti.

Tepkilere neden olan tasarı, Mavi-Beyaz ile Netanyahu'nun partisi Likud arasında sağlanan uzlaşı sonucu salı günü Meclis'te yapılan oylamada kabul edilmişti.

Mavi-Beyaz İttifakı sözcüsü, Zamir'den boşalan koltuğa kendi partilerinden Orit Farkash Hacohen'in getirileceğini ifade etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)