BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail sert çıktı: "İkiyüzlüler"----

İsrail sert çıktı: "İkiyüzlüler"

İsrail sert çıktı: İkiyüzlüler
22 Ağustos 2013 - 15:54 www.finansgundem.com

İsrail, Suriye'de dün gerçekleştirilen kimyasal saldırı sonrasında sert bir açıklamada bulundu ve sergilenen tutumu ikiyüzlülük olarak belirtti...

İsrail'in istihbarattan sorumlu bakanı, Suriye'de dün kimyasal silahla saldırı düzenlendiğini belirtti ve bu konuda Esad rejimini suçladı.
İstihbarat ve Stratejik İşler Bakanı Yuval Steinitz, İsrail Radyosu'na yaptığı açıklamada, Suriye'de daha önce de kimyasal silah kullanıldığını söyledi. Steinitz, saldırıdan 'aşırı derecede gaddar' Esed rejimini sorumlu tuttu.
"Dünya kınıyor ve iddiaları inceliyor ama ikiyüzlü davranıyor" diyen İsrailli bakan, Esad rejimine karşı 2,5 yıldır hiçbir somut adım atılmadığına dikkat çekti. Steinitz, Suriye üzerinden ise bu ülkeye destek veren İran rejimini suçladı.
İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Kat ise "Bugün Esad kendi halkını katlediyor. Yarın belki bizi tehdit edecek ya da daha kötüsünü yapacak" diyerek bu konudaki endişesini dile getirdi.
Tel Aviv yönetimi, Suriye'deki kimyasal silahların İsrail karşıtı grupların eline geçmesinden endişe ediyor. Tel Aviv, Suriye'deki iç savaş konusunda ise tarafsız görünüyor. İsrailli yetkililer, Esad'a karşı askeri müdahale çağrısı yapmıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)