BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail: Lübnan'da yok edilecek binlerce hedef var----

İsrail: Lübnan'da yok edilecek binlerce hedef var

İsrail: Lübnan'da yok edilecek binlerce hedef var
13 Haziran 2022 - 11:21 www.finansgundem.com

İsrail Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, Lübnan'da bir sonraki savaş sırasında yok edilecek binlerce hedefin tespit edildiğini duyurdu.


İsrail ordusunun internet sitesinde yayımlanan açıklamada Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, "Komuta karargahı, roket güdümlü el bombaları, fırlatıcılar ve bu hedeflerin daha fazlası olan tüm hedefler saldırı planında. Tüm bu hedefler Lübnan'da vurulacak" dedi.

İçinde füze olan veya füze yakınında bulunan her ev ile füze komuta merkezinin tümünün savaşta vurulacağını söyleyen Kochavi, "(Lübnan'daki Hizbullah'a atıfta bulunarak) Düşmanın füze ve roket sisteminde imha edilecek binlerce hedefi belirledik" açıklamasını yaptı.

Hizbullah'tan açıklama gelmedi

Hizbullah'tan ise konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, 6 Haziran'da Yunanistan'a "Lübnan ile İsrail arasındaki tartışmalı deniz sınırında Tel Aviv için gaz arama çalışmaları yürüten gemiyi ivedi şekilde geri çekme" çağrısında bulundu.

Lübnan'ın güneyindeki sınır bölgeleri İran destekli Hizbullah'ın kalesi olarak tanımlanıyor. Hizbullah ile İsrail ordusu arasında zaman zaman gerginlikler yaşansa da 2013'ten beri ciddi bir çatışma olmadı.

İsrail: Lübnan'la deniz sahası sorunu ABD ara buluculuğunda çözülecek

Lübnan'dan İsrail'e "deniz sahası" uyarısı

Ekonomik bunalım yaşayan Lübnan'da Hizbullah oy kaybetti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)