BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail bu defa Gazze'deki medya binasını vurdu----

İsrail bu defa Gazze'deki medya binasını vurdu

İsrail bu defa Gazze'deki medya binasını vurdu
15 Mayıs 2021 - 15:52 www.finansgundem.com

Gazze'yi havadan kuşatma altına alan İsrail, bu kez İngiliz medyası canlı yayındayken saldırı düzenledi. Gazze'de uluslararası medya kuruluşlarının bulunduğu bina, füzelerin hedefi olduktan sonra çöktü

İsrail, dün geceden bu yana Gazze Şeridi’ne saldırılarını sıklaştırırken, füzelerin hedefi olarak hayatını kaybedenlerin sayısı 139’a ulaştı.

Dünya medyasının gözü bölgeye çevrilmişken, İsrail canlı yayın sırasında uluslararası basın kuruluşlarının bulunduğu bir binayı hedef aldı. BBC Arapça muhabiri Adnan Elbursh, bölgede yaşananları aktardığı sırada İsrail füzeleri binayı vurdu. Stüdyodakilerin uyarısı sonrası Elbursh alanı terk ederken, bina saniyeler içerisinde çöktü.

UYARIYLA ÖNCEDEN TAHLİYE EDİLDİ
12 katlı bina, aralarında ABD merkezli Associated Press ve Katar merkezli Al Jazeera gibi yayın kuruluşlarına da ev sahipliği yapıyordu. Bina sahibinin saldırıdan önce uyarıldığı ve binada bulunanların tahliye edildiği belirtildi.

BEN GURİON UÇUŞA KAPATILDI
Öte yandan İsrail güvenlik sorunu ve olası saldırı ihtimali nedeniyle Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Uluslararası Havalimanı’nı yarın saat 23.59’a kadar uçuşlara kapattı. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken, birçok havayolu şirketi bu ülkeye yaptığı uçuşları askıya almak zorunda kalmıştı.

Kararın ardından İzmir -Tel Aviv seferini yapan bir Türk kargo uçağı Akdeniz üzerinde tur atarak Antalya’ya iniş yaptı.

İsrail Gazze'ye yeni saldırı başlattı

İsrail'e kredi notu uyarısı

ABD Başkanı Biden’dan İsrail ve Filistin açıklaması

Lübnan'ın ardından Suriye de İsrail'e saldırdı

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmed16 Mayıs 2021 13:28

    Ben o toprakların israilin yada filistinlilerin olduğunu düşünmüyorum. Peygamberimiz miraca çıkmadan diger peygamberlerle orada namaz kılmış. Tüm dünyanın ortak mirasıdır. Bunu bile bile filistinlilere zulme sessiz kalmak yada israili meşru gôstermek zalimliktir. Oraya huzuru sağlayacak, iki devletinde kontrolünden çıkararak bağımsız bir şehir kurulmalı. Diger insanların ibadetlerini ve seyahatlerini huzur içerisinde yapabilecekleri bir şehir statüsüne kavuşturulması gerektiğini düşünüyorum. İsrailin elinden silahları ve kontrolün alınması gerekir. Sözde dinler savaşı. Ben son din islama inandım. İbrahimin soyundan iki evladı ve iki neslin kavgası Yazık sana Netanyahu! Bu savaşın kazananı olmayacak. İki devlette kaybediyor.

  • azılı solcu15 Mayıs 2021 23:36

    filistinli arapların elleri armut mu topluyor ,ellerinden tutan mı var.onlar da vursun.

  • TARKUT TARKAN15 Mayıs 2021 23:08

    ülkemizdeki tüm krizleri ve tüm vatandaşlarımızın şehit olmasından abd, ab ve israil sorumlu değilmi sanki bunu tüm vatandaşlarımız bilmektedir.bunların hesabını sorabilmemiz için ekonomik ve sanayi yönden  güçlü olmamız gerekmektedir.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ15 Mayıs 2021 20:27

     :|  Hitler bunlara yapmış.böyle bir vahşi nesili kökten kazımak istemiş malesef bizim gibi müslüman ülkeler de bunlara acımış kuçak açmış şimdi müslümanları katlediyorlar her gün.pkk ve ypg ve tüm terör örgütlerini bunlar kurdu silahlandırdı ve üstümüze saldılar.ülkemizdeki tüm krizlerde ve her ölen vatadaşımızı abd ab ülkeleri ve israil sorumludur.ama bir gün bunların intikamını büyük zaiyatlar ile kat ve kat alacağız.biz arap ülkelerine benzemeyiz.acilen nükleer silahlar dahil tüm silahlarımızı yapmalıyız.

  • Kadir15 Mayıs 2021 19:07

    Tam azmış bunlar 

  • ase5315 Mayıs 2021 18:57

    esfelesafilin.. hayvandan daha aşağılık bir millet.

  • Süleyman15 Mayıs 2021 17:19

    Allahım bu ceberrut israili babasız kalan yetimlerin çocuksuz kalan anaların vebaliyle en büyük azabınla buluştur helak et israili