BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail 2 Mart'ta seçime gitme konusunda anlaştı----

İsrail 2 Mart'ta seçime gitme konusunda anlaştı

İsrail 2 Mart'ta seçime gitme konusunda anlaştı
09 Aralık 2019 - 16:46 www.finansgundem.com

Israil Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun soruşturma nedeniyle zor günler yaşadığı dönemde İsrail'in en büyük iki partisi güç paylaşımı anlaşmasının önüne geçerek 2 Mart'ta seçime gitme konusunda anlaştı.

Parlamentoya hükümet kurması için tanınan 21 günlük süre Çarşamba günü 2200 GMT'de dolacak ve hükümet kurulamazsa 90 günlük seçim periyodu tekrar başlayacak. Bu seçim İsraillilerin bir yıldan kısa bir sürede üçüncü kez sandık başına gitmesine yol açacak. Ancak son yapılan anketler nisan ve eylül aylarında yapılan eski seçimlere göre büyük bir fark göstermiyor. 

Geçtiğimiz iki seçimde ne Netanyahu'nun sağ görüşlü Likud Partisi ne de seçimlerdeki en büyük rakibi Benny Gantz'ın liderliğindeki merkezci Mavi ve Beyaz Partisi hükümet kurabilecek çoğunluğu elde edebilmişti. İkili koalisyon kurmayı şimdiye kadar başaramadı ve Netanyahu ile Gantz'ın sırayla başbakanlık yapacağı ortak idare partiler tarafından kabul görmedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)