BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİspanya'da yaşlılardan bankalara teknoloji protestosu----

İspanya'da yaşlılardan bankalara teknoloji protestosu

İspanya'da yaşlılardan bankalara teknoloji protestosu
17 Ocak 2022 - 23:04 www.finansgundem.com

İspanya'da yaşlı vatandaşlar, teknolojinin her geçen gün daha fazla öne çıktığı bankacılık hizmetlerinde sorun yaşadıklarını belirterek imza kampanyası başlattı.

Nüfusunun yaklaşık yüzde 20'si 70 yaş üzeri olan İspanya'da, teknolojinin her geçen gün daha fazla öne çıktığı bankacılık hizmetlerinde sorun yaşayan yaşlı vatandaşlar, banka şubelerinde 'daha insancıl muamele' talebiyle imza kampanyası başlattı.

Bireysel bankacılık hizmetlerinin büyük bir kısmının sanal ortamda verilmesi, bankaların şube sayılarını azaltmaları ve bankacılarla yüz yüze görüşmelerin Kovid-19'un etkisiyle sadece randevulu yapılması, teknolojiyi kullanmakta zorluk yaşayan yaşlı nüfusun bankacılık hizmeti almasını güçleştirdi.

Valensiya kentinde yaşayan 78 yaşındaki Carlos San Juan, bankacılık hizmetinde yaşadığı sorunlara dikkati çekmek için 'Change.org"'sitesinde "Banka şubelerinde daha insancıl bir muamele için" başlığıyla başlattığı kampanya kısa sürede yoğun destek buldu, 200 binden fazla imza atıldı.

Çin Merkez Bankası'ndan faiz indirimi

Piyasaların gözü Merkez Bankası'nda

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.G..18 Ocak 2022 00:30

    GENÇLER SINIF/OKUL ARKADASLARI İLE BILGİLERİNİ PAYLAŞARAK AKILLI TELEFONLARI KULLANMAYI RAHAT/KOLAY ÖĞRENİYOR ORTA/İLERİ YAŞ OLANLAR İSE ÖGRENEMIYOR ENDİŞE EDEREK TELEFONLARDA İŞLEM/YÜKLEME YAPIYORUZ