BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİspanya'da sağcı lider: Müslüman mültecilere kapıları açmayın----

İspanya'da sağcı lider: Müslüman mültecilere kapıları açmayın

İspanya'da sağcı lider: Müslüman mültecilere kapıları açmayın
02 Mart 2022 - 17:49 www.finansgundem.com

İspanya'daki aşırı sağcı Vox partisinin lideri Santiago Abascal'dan İslam karşıtı bir söylem geldi. Sağcı lider Rus işgalinden kaçan Ukraynalı mülteciler ile Müslümanların ayrılması çağrısı yaptı.

Abascal, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili Meclis Genel Kurulu'nda, "Kadınlar, çocuklar ve yaşlılar, evet bunlar savaş mültecileridir ve Avrupa'da hoş karşılanmalıdır. Herkes, bu mülteci akışı ile Avrupa sınırına akın eden, Müslüman kökenli, askerlik çağındaki genç erkeklerin işgalleri arasındaki farkı anlayabilir. Onların ki Avrupa'yı istikrarsızlaştırma ve sömürgeleştirme girişimidir" şeklinde konuştu.

Abascal, Avrupa'nın Ukrayna'dan kaçan savaş mağdurlarına kapıları açmasını ancak Müslüman kökenli göçmenlere sınırlarını kapatmasını talep etti.

Diğer yandan Katalonya'da faaliyet gösteren Katalonya Cumhuriyetçi Solu (ERC) partisinin meclis grup sözcüsü Gabriel Rufian ise Avrupa'nın mülteciler konusundaki "çifte standardını" eleştirdi. Rufian, "bugüne kadar mülteci kabul kurallarını uygulamayan Avrupa'nın şimdi sarışın ve mavi gözlü oldukları için Ukrayna'daki savaştan kaçanlara sınırsız kabul getirdiğini" dile getirdi.

64 kilometrelik Rus konvoyu yolda: Kiev direnişe hazırlanıyor!

Avrupa'da Rus tepkisi çığ gibi büyüyor

BM: 874 bin mülteci Ukrayna'dan komşu ülkelere geçti

Almanya'dan sınırdaki çifte standart iddialarına cevap

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)