BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİspanya ekonomisinde yıllar sonra bir ilk----

İspanya ekonomisinde yıllar sonra bir ilk

İspanya ekonomisinde yıllar sonra bir ilk
23 Aralık 2020 - 11:52 www.finansgundem.com

İspanya Parlamentosu, 2016 yılından bu yana ilk kez bir yıllık bütçesini onayladı. Bütçenin Kovid-19 salgını sonrası ekonomik iyileştirmeyi amaçladığı öğrenildi.

İspanya Parlamentosu, azınlık hükümetinin 2021 bütçesini onayladı. Ülkenin, onayla birlikte 2016 yılından bu yana ilk kez tam bir yıllık bütçe planlamasına sahip olacağı ifade edildi.

Korona virüsü salgınından sonra ekonomik iyileşmeyi desteklemeyi amaçlayan bütçenin, sağlık ve sosyal bakım için rekor harcamayı ve altyapı yatırımındaki artışı içerdiği belirtildi. Öte yandan, milyarlarca euroluk Avrupa Birliği (AB) kurtarma fonunun dağıtımına da yardımcı olacağı aktarıldı.

SALGIN TURİZMİ KÖTÜ ETKİLEDİ

İspanya’nın turizme bağımlı ekonomisinin bu yıl yüzde 11.2 oranında rekor bir daralma yaşadığı ve 3.9 milyon kişinin işsiz kaldığı ifade edildi. İspanya medyası, hükümetin 2021’de gelirlerini 6.8 milyar euro artırmak için büyük şirketlere ve yüksek gelirli kişilere yönelik vergileri artırmayı ve bu kapsamda ekonomik daralma konusunda kaynak yaratmayı planladığını duyurdu. SÖZCÜ

İspanya Parlamentosu 2021 bütçesini onayladı

 

İspanya'da korona virüs konseri deneyi yapıldı

 

İspanya'nın kamu borcu tarihi seviyeye yükseldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)