BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaISO’da ibre Bahçıvan’ı mı, Küçük’ü mü gösteriyor?----

ISO’da ibre Bahçıvan’ı mı, Küçük’ü mü gösteriyor?

ISO’da ibre Bahçıvan’ı mı, Küçük’ü mü gösteriyor?
29 Nisan 2013 - 15:01 www.finansgundem.com

İSO'da 3 dönemdir başkanlık yapan Tanıl Küçük'ün yeniden aday olarak Tanıl Küçük'ün yeniden aday olup olmayacağı merak konusu

Oda seçimlerinde kuşkusuz bütün gözler öncelikle İstanbul’da olacak. Çünkü iki büyük odada da başkanlığa yeni isimler aday. İTO’da (İstanbul Ticaret Odası) İbrahim Çağlar, İSO’da (İstanbul Sanayi Odası) ise Erdal Bahçıvan adaylıklarını resmen açıkladı. İTO’da şimdilik ikinci bir aday olasılığı zayıf görünüyor. İSO’da da üç dönemdir (yaklaşık 13 yıl) başkanlık yapan Tanıl Küçük ’ün yeniden aday olarak, Erdal Bahçıvan’ın karşısında çıkıp çıkmayacağı netleşmiş değil. 22 Mayıs’ta gerçekleşecek genel kurul için ilk adaylığını açıklayan mevcut meclis Başkanı Erdal Bahçıvan oldu. Daha evvel aday olmayacağını açıklayan fakat Anayasa Mahkemesi’nden dönen kanunla tekrar aday olması beklentisi ortaya çıkan İSO Başkanı Tanıl Küçük ise hala sessizliğini koruyor.
Ekonomist’e ‘’ Eğer Böyle bir şey düşünürsem kamuoyuna açıklarım’’ diyen Tanıl Küçük’ün adaylık konusunda açıklama yapması için desteklenen ve biraz da kazanacağından emin olması gerektiği ileri sürülüyor. Fakat mevcut görüntüde bunun o kadar kolay olmadığı anlaşılıyor. Çünkü Erdal Bahçivan, 25 yıllık İSO faaliyetleri ve son birkaç dönemdir gerek İSO Meclisi’nde ve gerekse son dönemdeki İSO Meclis Başkanlığı faaliyetleri ile biraz önde görünüyor. Hatta kulislerde ibrenin yüzde 60’a 40 gibi oranlarda kendisinden yana olduğunu hatırlattığımız Bahçıvan. Mütevazi davranarak böyle bir oranı gerçekçi bulmadığını söylüyor. ‘’ Eğer Sayın Küçük aday olursa, çok medeni bir yarış olacak ve eşit şanslarda yarışacağız’’ diyor.
Adaylık konusunda adı geçen başkan yardımcılarından Nuri Tuna ise yarıştan çekildi. Bu gündemin geride kaldığını söyleyen üyeler, seçim yarışının Bahçıvan ve eğer adaylığını açıklarsa Küçük arasında geçeceğini düşünüyor.(Ekonomist)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)