BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisİSO yönetiminden üç isim sessizce ayrıldı----

İSO yönetiminden üç isim sessizce ayrıldı

İSO yönetiminden üç isim sessizce ayrıldı
22 Ağustos 2016 - 16:09 www.finansgundem.com

Son İstanbul Sanayi Odası seçimleri 2013 yılında gerçekleştirilmişti. Normal takvime bağlı kalınması durumunda, gelecek seçimler önümüzdeki yıl gerçekleşecek. Ancak seçimlere daha bir yıl varken, İSO'da 3 isim yönetimden ayrıldı

İstanbul Sanayi Odası'nın seçimleri 2013 yılında yapıldı. Seçim yarışı Tanıl Küçük ve Erdal Bahçıvan arasında geçti, ipi göğüsleyen taraf Erdal Bahçıvan ve ekibi oldu. İSO'da Bahçıvan listesindeki asil üyeler, Mustafa Özkazanç, Nahit Kemalbay, Adnan Dalgakıran, Ali Ulvi Orhan, İrfan Özhamaratlı, Ali Eren, Sadık Saruhan, Sultan Tepe, Bekir Yelken, Mehmet Ata Ceylan oldu. Yedek üyeler İse Nurhan Kaya, Serdar Urfalılar, Adem Genç, Aydın Aslandağ, Selçuk Sadır, Rıdvan Mertöz, Vehbi Canpolat, Aynur Ayhan, Selim Dağbaşı, Erol Çetin olarak belirlendi.

Seçimler dört yılda bir yapılıyor. Takvim normal işler ise önümüzdeki yıl oda seçimleri yapılacak. Ancak seçimlere daha bir yıl varken İSO yönetiminde üç isim sessiz sedasız ayrıldı. İSO Başkan Yardımcısı Mustafa Özkazanç, yönetim kurulu üyeleri Ali Ulvi Orhan ve Mehmet Ata Ceylan yönetimden ayrılan isimler oldu. İstifalarını mı sundular yoksa yönetim kurulundakller istifalarını mı istediler o ayrıntıya ulaşamadık. Mustafa Özkazanç'ın İstifası daha eskiye dayanıyor. Ancak, Mehmet Ata Ceylan'ın FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde kapatılan TUSKON'un yönetiminde de olduğunu belirtelim.

Ali Ulvi Orhan da yine aynı soruşturma kapsamında kapatılan Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği'nln (OTİAD) bir dönem başkanlığını yapmıştı. Bu tablonun İSO yönetiminde de rahatsızlık oluşturduğu ve bu çerçevede İstifalarının İstendiği belirtiliyor. İSO'da ayrılan yönetim kurulu üyelerinin yerine İse yedek üyelerden Nurhan Kaya, Serdar Urfalılar ve Aydın Aslandağ gelmiş. (Para Dergi)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)