BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİSO yönetimi yer değiştiriyor----

İSO yönetimi yer değiştiriyor

İSO yönetimi yer değiştiriyor
28 Mart 2016 - 11:15 www.finansgundem.com

İSO'nun tüm birimleri yıl sonuna kadar taşınacak

İstanbul Sanayi Odası (İSO), 17 bini aşkın üyesiyle Türkiye ekonomisinin en önemli kurumlarının başında geliyor. Oda, bu üye sayısıyla Türkiye'nin en köklü ve en büyük sanayi odası konumunda. 1952 yılında kurulan ve faaliyetlerine 4. Vakıf Han'da başlayan İSO, o dönemde gösterdiği gelişmeyle kısa bir süre sonra Sirkeci'deki Kılavuz Han'a taşındı. Üye sayısındaki artış nedeniyle bu binaya da sığmayan Oda, 1958 yılında Beyoğlu Tepebaşı'ndaki Kruger Han'a geldi. Oda'nın yönetim merkezi halen bu binada bulunuyor.

Madencilikten orman ürünlerine, beyaz eşyadan iç giyime 46 farklı sektörü temsil eden meslek komiteleri ise yine Oda'ya ait olan Odakule Binası'nda hizmet veriyor. İSO'nun Meclis Salonu da bu binada bulunuyor. Odakule'nin İstanbul'un ilk gökdelenlerinden biri olduğunu da hatırlatalım. İSO yönetimi bir süredir bu gayrimenkullerini değerlendirmek için çalışma içinde. Öğrenilene göre, bu çalışmalar hızlanmış durumda. Nitekim Odakule Binası'nda süresi dolan kiracılarla kira kontratı yenilenmiyormuş. Çünkü halen Kruger Han'da hizmet veren İSO'nun tüm birimleri yılsonuna kadar bu binaya taşınacakmış. Pera Palas Oteli'nin de bulunduğu Meşrutiyet Caddesi üzerinde yer alan Kruger Han ise kiraya verilecek. İSO yönetimi, bu projeyi yürütmesi için Başkan Yardımcısı irfan Özhamaratlı'yı görevlendirmiş. (PARA DERGİSİ)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)